Tu cum îţi îngrijeşti corpul vara?

exfolierea_corpului

De astăzi este oficial primăvară. Şi ce Mărţişor mai frumos vă pot oferi cu această ocazie decât un articol despre îngrijirea pielii care să vă fie de folos în lunile ce vor urma? 😀

Iarna a trecut, vremea s-a mai încălzit, au apărut ghioceii, iar eu mi-am făcut loc în dulap pentru hainele mai subţiri de primăvară. După ce toată iarna mi-am ascuns pielea sub straturile de haine călduroase, încet-încet o să revin la fustele şi rochiile care îmi plac atât de mult. Dar pentru asta trebuie să îmi îngrijesc mai întâi pielea prin exfoliere.

Mie îmi place să folosesc geluri de duş cu particule exfoliante pentru îndepărtarea pielii uscate, dar o dată pe lună îmi masez pielea cu zaţ de cafea. Este un scrub natural care îndepărtează foarte bine pielea moartă şi care catifelează super bine. De obicei aplic zaţul pe pielea umedă şi îl îndepărtez cu apă călduţă.

Am dat zilele trecute peste un articol în care era menţionată următoarea metodă de exfoliere (pe care am şi încercat-o deja, nu m-am putut abţine 🙂 ): amestecă două linguri de mălai cu câteva linguri cu miere şi puțin gel de duș şi masează delicat pielea cu acest amestec. Nu apăsa sau freca prea tare, pentru că îţi poți irita pielea. Eu am mare grijă de fiecare dată. Clătește-te bine cu apă călduţă și aplică apoi o loțiune hidratantă.

O primăvară frumoasă să aveţi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s