Costumul de baie – alegerea potrivită pentru plajă

Vara aduce cu sine multă distracţie şi evident gândul tuturor se îndreaptă către mare, plajă,  pişcină. O atenţie deosebită atunci când mergem la plajă acordăm  şi costumelor de baie. Bărbaţii au un avantaj, însă în cazul femeilor lucrurile se complică puţin. Noi vrem să fim şi sexy, să ne simţim şi confortabile, chiar şi atunci când nu avem forme de invidiat.  

imag 2

Orice femeie îşi doreşte să arate  bine atunci când este la plajă sau la piscină. Fireşte că unele se simt complexate de corpul lor şi se întâmplă să rateze distracţia la piscină sau plajă din cauza acestui lucru.

Atunci când optaţi pentru plajă sau piscină grijile sunt legate în special de: protecţia solară şi alegerea costumului de baie. Şi în cazul femeilor gravide se întâmplă acelaşi lucru întrucât ele ar trebui să aibă grijă în ceea ce priveşte expunerea la soare. Nu trebuie să fie exagerată pentru a nu creea stări de predispoziţie.

Pentru protejarea de razele UV este indicat a se folosi cremele de protecţie solară. În cazul în care vă confruntaţi, în urma expunerii la soare, cu arsuri ale pielii, cel mai bun remediu care trateză posibilele probleme rezultate după ce aţi făcut plajă, este uleiul de cocos. Datorită multiplelor proprietăţi pe care le are, uleiul de cocos hidratează pielea, îi conferă un aspect sănătos şi ajută la cicatrizarea rapidă a arsurilor de piele. Mai mult decât atât, masarea pielii cu uleiul de cocos ajută şi la reducerea stresului.

Alegerea costumului de baie devine o problemă pentru fiecare femeie. Cu toate ne dorim să fim cât mai lejere şi sexy atunci când mergem la plajă sau pişcină. Soluţia o găsim dacă ştim unde şi ce să căutăm. V-aţi gândit şi la cum puteţi părea mai slabă în costumul de baie? Interesant nu? Am găsit câteva sfaturi de care ar trebui să ţinem cont. Chiar dacă de multe ori consideri că silueta ta nu este pregătită pentru sezonul estival, ar cam trebui să renunţi la aceste gânduri deoarece există diferite moduri prin care poţi arăta mai slabă în costum de baie.

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să pari mai slabă fără prea mult efort:

1) Poziţia corpului să fie dreaptă: postura greşită a corpului poate da impresia că ai ceva kilograme în plus. Aşadar, spatele să fie drept, capul ridicat, abdomenul puţin încordat şi trageţi umerii înapoi. Impresia lăsată va fi aceea că talia ta este una subţire, iar  decolteul va fi scos în evidenţă.

2)  Alegeţi coafura potrivită pentru plajă: părul să fie prins în coadă sau într-un coc în creştetul capului. Cele două moduri de prins părul vă vor ajuta să păreţi mai slabă la faţă.

3)   Mizarea pe echilibru: sânii tăi vor ieşi în evidenţă prin volanele din zona pieptului, iar şoldurile generoase nu vor mai ieşi în evidenţă. O să daţi impresia că silueta este sub formă de clepsidră şi nu o să mai păreţi cu forme plinuţe în partea de jos a corpului, ci destul de bine proporţionată.

4) Optează pentru un costum de baie la care slipul este cu talie înaltă, iar sutienul se poate lega în jurul gâtului. Acest tip de costum falteză orice fel de siluetă şi va ascunde eventualii colăcei.

Acum ca ştiţi  cum sa  arătaţi mai slabe în costum de baie, nu vor mai fi probleme legate de faptul că nu arătaţi perfect la mare sau piscină. Aceste sfaturi dacă sunt urmate cu grijă, vor fi urmate de aprecieri în legătură cu silueta pe care o aveţi.

Ca femeie este bine să fii la curent cu tot ceea ce se poartă în funcţie de sezon/an. De pildă, anul acesta se poartă culorile vii (atunci când vorbim despre vestimentaţie). Această tendinţă rămâne valabilă şi în cazul costumelor de baie.     Pentru a alege costumul de baie perfect şi care să ţi se potrivească trebuie să ţii cont de forma corpului tău.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s