Tu ce cadouri oferi de Crăciun?

De Craciun, in afara de faptul ca toate drumurile duc acasa, gandurile se duc si catre ce cadouri sa oferim persoanelor dragi noua. Fie ca este vorba despre EL sau EA, iti propun sa iei in calcul si urmatoarele idei de cadouri,  daca vrei sa faci surprize de neuitat, mici si incarcate de emotie.

In cazul EI, poti opta pentru…

UN ABONAMENT LA SALA DE FITNESS

În mod cert va fi o surpriză plăcută. După zilele obositoare de la birou, câteva momente de relaxare şi răsfăţ sunt binevenite pentru orice femeie. Va simţi cât de importană este starea ei de bine pentru partenerul ei şi se va simţi mult mai iubită şi preţuită. Aşa că, bărbaţilor, ce mai aşteptaţi?

abonament-fitness

UN BUCHET DE TRANDAFIRI ŞI UN MESAJ

Un astfel de gest va fi un gest te va stârni emoţii mari. Femeile adoră astfel de cadouri. Trandafirii sunt simbol la dragostei, iar pe un bileţel îi poţi scrie orice mesaj doreşti pentru ca ea să se simtă recucerită.

trandafiri-si-mesaj

In cazul LUI, poti alege sa ii oferi…

SET DE BĂRBIERIT

Bărbaţii adoră ustensilele de bărbierit. Sunt utile şi de nelipsit. Fac parte din setul de ingrijire personal, aşa că un astfel de cadou va fi de bun augur. Tot ce trebuie să faceţi este să fiţi atente la calitatea setului de bărbierit ales. Cu cât este mai bun bun, cu atât va fi mai rezistent.

UN CEAS

Simbol al eleganţei, ceasul va fi mereu o alegere reuşită. Bărbaţii adoră ceasurile, în special  cele metalice. Chiar dacă se întâmplă ca partenerul vostru să mai aibă încă un astfel de accesoriu, nu îţi face griji, colecţia de ceasuri, mai ales la bărbaţi, a devenit o modă. Poţi alege cu încredere un astfel de cadou de Crăciun.

ceas-cadou

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s